✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Friendship :)
Friday, August 5, 2011 | 11:41 PM | 0 comments

 

woot_2 :)
korang apa khabar eh ?
waa~
lama suda ekk aku tak menconteng kat sini .
smpy nekk besawang dah belogg aku nie :D 
bkn aku saja tak mau update blog aku ny 
lappy aku uw !
buad hal laa pulakk :V 
takk bejasa toi !
terpaksa laa aku tggu abg aku uw blek 
bwu laa bule buadd apa yg ptot kt belogg aku nie 
oke2 ..
meqapu suda uw 
back to title aku utk kali nie 
FRIENDSHIP ???
yaaw -,-'
mesti ada yg t'tny2 an .
hoho ~
4 OGOS 2011
korangg nakk tahu pa kenaa mengena plak dgn tarikh tu ?
hoho ~
ceni lha cita dea ..
akhirnya aku dgn BOB berbaikk semula !
setelah sekian lama kami saling takk bertegur sapa .
3 BULAN jugakk lha .
tanpa aku tahu pa punca PERSAHABATAN kmy jdi cmtu
selama 3 bulan tuu 
cm2 yg berlegar-legar kt fikiran aku nie 
hg dah bnci aku kaa ?
apa slah aku dkt hg ?
aku da buad slah dkt hg ka ?
mcm-2 lha .
smpy hri selasa lpz aku tqiak dkt besties aku sowg ny , 
ELAH :)
to lha hg ! gtai cgt crita kt aku pa bnda yg hg dok msg ng si bob uw 
th lha cena aty aku yg keras ny tba-2 jaa b'tukar jd lembut
mengalir jgk air mata aku dsebabkan bob !
tpi papa pon tengs ea 
sbb hg aku ng dea dah berbaekk semula 
HAHA -.-'
btw ~skunk aku daa epy coz aku ng dea dh kmbli cm dlu blekk 
syiookk oii !
aku kwn dgn dea lma dh 
sejakk dri form 1 lgi ..
hmm :)
kayy lha ,
 aku mw make up belogg aku yg besawang nie jap
t aku ada msa aku kongsi perkembangan aku dgn hgpa oke ?


bye & bye :)