✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Contest Blog Paling Meletup by Qiela dan Miyn
Friday, December 30, 2011 | 9:40 PM | 0 comments
                                                  

Hyee , pyka join contest nie . Mana lha tauu menang kann ? dah banyak join contest tapi buat masa neh takdak rezeki lagi kod .Hehe ^^ so , harap kali nie menang laa . Wiee ~ Mengadanya . HAHA XD  . Sebab hadiah dia poon SUPER AWESOME . jyeahh ! jum kita usha ckit banner molek kat bawah neh ? kaler maler lagy tau ! 

 uploading..
 uploading..
  uploading..



jyeahh ! cantek kan ? hee :] btw , kalau korang nak join , boleh pergi HERE oke ^^ CHILL ;D laju-2 kan tangan korang untuk join contest neh ea ? sama-2 lah kita mencuba nasib . mana tau kod-2 untuk contest neh ada rezeki kita bersama kan ? btw , kalau korang nak usha-2 hadiah untuk contest neh . korang boleh click HERE tau ! hadiah yang menanti sangat berbaloi tau ! i like ! *winkwink ! and now , nak share ckit syarat-2 untuk join contest neh . jum jum !

     Terma Dan Syarat ;

                      1. Wajib follow blog Qila & Miyn

2. Wajib like page Qila & Miyn

3. Lelaki & Perempuan sahaja.

4. Buat satu entry simple tentang contest ni & linkkan banner di atas dengan url blog yang korang terjah sekarang ni.

5. Letak banner di atas tau !

6. Korang msti buat satu sticky post tentang perniagaan JCS selama 3 minggu..*WAJIB

7. Letak link entry korang kat kotak komen blog yang korang tengah lawat sekarang ni.

8. Contest akan terbatal sekiranya peserta kurang daripada 10 orang. So, ajaklah kawan-kawan ye!

9. Korang mesti letak blog Qeila & Miyn kat Bloglist korang .. *WAJIB

10. Korang mesti like page JCS.. http://www.facebook.com/jcsenterprise?ref=ts

Memenuhi syarat-syarat ? Jom Sertai contest ni ! 


jyeahh = =" semua syarat dah pun ditunaikan . just nak tunggu pengumuman pemenang contest neh jea laa . harap ada rezeki laa ea ? hee :] so , mari laa sama-2 kita godek kt blog dea ea ? hee<); 

 Hope terpilih !

Contest Blog Paling Chumil
| 8:53 PM | 0 comments
\Hye peeps/ tadi time pyka dok godek-2 dekat someone blog yang superb awesome plusspluss punya tu ! terjumpa laa satu 'Contest Blog Paling Chumil' neh . nak tahu tak sapa empunya blog superb tuu ? kalau nak tahu click HERE . dia sendiri tau yang buat contect neh . FIRST CONTEST pulakk tuu ! good job ! hee :] then , tanpa rasa segan silu terus buat entry pasai Contest neh . hiwhiw <(; and now , jum kita usha cikit banner yang simple butt awesome tuu . Let's ==>

 uploading..
 uploading..
  uploading..
jyeahh ! simple jea kan ? tapi still menarik rite ? hee :] btw , kalau korang nak join , boleh pergi HERE dan HERE oke ^^ CHILL ;D laju-2 kan tangan korang untuk join contest neh ea ? sama-2 lah kita mencuba nasib . mana tau kod-2 untuk contest neh ada rezeki kita bersama kan ? btw , kalau korang nak usha-2 hadiah untuk contest neh . korang boleh click HERE tau ! hadiah yang menanti sangat berbaloi tau ! i like ! *winkwink ! and now , nak share ckit syarat-2 untuk join contest neh . jum jum !


                                               
  Terma Dan Syarat ;
 Follow blog Miyn ngn Ifi WAJIB 
 
WAJIB buat entry "Contest Blog Paling Chumil by Ifi & Miyn"  
 Kalo tinggalkan link di shoutbox TAK LAYAN 
Hantar link post tersebut ke blog Miyn jika anda dari blog Miyn ,hantar ke blog Ifi jika anda dari blog Ifi                                                                                                                           Tag 2 atau lebih , pastikan mereka tau yang anda tag mereka.                                                                 
 100% copy dari IFI :]

jyeahh = =" semua syarat dah pun ditunaikan . just nak tunggu pengumuman pemenang contest neh jea laa . harap ada rezeki laa ea ? hee :] so , mari laa sama-2 kita godek kt blog dea ea ? hee<); and now , sekarang sampai masa nak tag jea , mau cari mangsa neh . sapa yang malang tu ek ? hiwhiw ;D joking ! mangsa yang terpilih untuk d'tag dipilih secara ramdonly dari Cbox .

tagged to ;
 Hope terpilih !



GA : End Year Random Giveaway by Sarahana
| 7:24 AM | 0 comments
                                         
\Hye peeps /; Wanna join a 'End Year Giveawaytak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat la ea ? sebab hari neh last dah GA nie .so , rajen-2 kan laa tangan korang untuk join GA neh tau . btw , hadiah yang menanti superb owesome gitu ! hiwhiw <(; and now , Lets usha sikit banner yang ciut miut tuu . hee :]

 uploading..
 uploading..

  uploading..

                               



                                     
cantek kan cantek kan ?  caler maler gitu ^^ i like i like ! hee :) and now , jum kita usha ckit syarat-2 untuk join GA neh . Let's start ;
                                                                                         
                                                                     Terma Dan Syarat ;
 letak tajuk 'END YEAR RANDOM GIVEWAY;
 letak banner yang tertera diatas
 mesti ada blog , kalau tidak penyertaan akan di tolak mentah-2
 wajib follow blog hana dan auntie sara 
 Wajib jugak like Fanpage Hana and Sara. Wajib tau ;) 

 hantar direct link dekat kuangan komen
simple jea kan syarat-2 dia , btw , suma syarat dah pun ditunaikan mengikot kehendak penganjur . btw , dalam syarat-2 tuu , takdak pun suruh untuk tag kan ? tapi pyka nak tag jugak bagi korang tahu about GA neh. sapa laa yang bertuah neh ea ? hee :] mangsa yang bertuah tuu akan dipilih secara rawak melalui Cbox pyka tau !



 Hope terpilih !
Giveaway Suka-suka :)
| 6:53 AM | 0 comments

\Hye peeps /; Wanna join a 'End Year MegaGiveaway 2011 by Cahaya Azyla' tak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat-2 la ea ? jangan sampai terlambat pulak ea ? jangan sia-2 kan peluang keemasan neh ea .hiwhiw<(; takmau cakap banyak ! jum kita usha banner yang ciut miut tuu . hee :] 

 uploading..
 uploading..
  uploading..



        Terma Dan Syarat ;
Follow syeeda atau tidak terpulang pada korang. Lagi senang kalau follow kan..hii 
  Benda Wajib nie ---> like page INI dan like dekat SINI 
Buat satu entry dengan tajuk "Giveaway Suka-Suka" dan tinggalkan link entry korang pada ruangan komen di bawah. Letakkan id fb sekali ye.. 
  Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link back ke entry Ga syeeda ni yer
  Kalau nak tag sahabat2 korang, amat dialu-alukan  
   
                                                                    
jyeahh = =' semua syarat dah pun ditunaikan .hiwhiw <(; and now , just nak cari mangsa untuk tag jea . spe ea nk jadi mangsa untuk kali neh ? hee :] joking !hee ;D . malas nk membebel banyak-2 . yang pasti tarikh tutup dia berkurun lama lagi . so , selagi ada peluang ea !

tagged to ;


 Hope terpilih !

End Year Mega Giveaway 2011 by Cahaya Azyla
| 5:17 AM | 0 comments
                                                 
\Hye peeps /; Wanna join a 'End Year MegaGiveaway 2011 by Cahaya Azyla' tak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat-2 la ea ? esk dah nak tutup GA nie . jangan sampai terlambat pulak ea ? jangan sia-2 kan peluang keemasan neh sbab hadiah yang ditawarkan sangat lumayan ! ngee ~ total semua hadiah around RM4000 ! OMG ! empatribu tuu ! bukan empatringgit okay ! hiwhiw <(; takmau cakap banyak ! jum kita usha banner yang ciut miut tuu . hee :] 

 uploading..
 uploading..
  uploading..


click SINI untuk join ea !

jyeahh ! comey kan banner tuu ? pink gitu ! i like it ! HAHA ;D gedik sebentar ! and now , jum kita usha pulak senarai sponsor yang pemurah lagi baik hati untuk m'nyemponsor hadiah untuk GA neh . *winkwink ! 

                                        Senarai sponsor yang baik hati ;


banyak kan sponsor untuk GA neh ? padan laa dengan total hadiah yang RM4000 tuu . mesti banyak hadiah kan ? adakan salah satu hadiah tuu untuk pyka ? hee :]  perasan jap ! kalau ada rezeki , alhamdulillah laa . kalau tak dak rezeki tuu , terima jea laa dengan seadanya . dah nama pun pertandingan . mesti laa ada kalah menang nya . kalau sema nak menang , bukan nama pertandingan laa ea . LOL ;D takmau merepek panjang-2 . nak cari mangsa untuk ditag pulak neh . sapa pulak laa kan mangsa untuk GA neh ? mangsa akan dipilih melalui Cbox secara randomly ! haha <(; joking ! 

orang nya bertuah ;


 Hope terpilih !


End Year Mega Giveaway by anys
Thursday, December 29, 2011 | 7:30 PM | 0 comments
                                                   
jyeahh ! perasan tak yang pyka dah banyak join contest/GA ? hee <(; bukan untuk popular kan diri ea , tapi untuk suka-2 + mencuba nasib. ngee ~ tadi masa dok godek dekat pemilik blog yang SUPERB neh ternampak lagi satu GA . dy sendiri tau yang buat GA neh . nak tau tak sapa pemilik blog tuu ? jeng jeng jeng ! ala , 'kak anys' tuu . ada tau kaa ? kalau tak tau pergi SINI dan SINI ea ? hiwhiw :) jom jom kita usha ckit banner yang ciut miut tuu . 

 uploading..
 uploading..
  uploading..
                                       

cantek kan cantek kan ? hee :) btw , korang kena cepat-2 laa join GA neh , sbab tarikh ttup dy daa dekat . so , laju-2 kan lah tangan korang buat entry about GA neh ea ? and now , jum kita usha ckit syarat-2 untuk join GA neh . Let's start ;

                                                                   Terma Dan Syarat ;
 Buat satu entri bertajuk First Giveaway  Dya dan letakkan banner sekali.
 silalah FOLLOW/LIKE site sponsor supaya kalau korang menang senang nanti
 letak banner diatas dan link kan keatas blog anys atau blog zatty
 tinggalkan link entry anda di bahagian komen !
simple jea kan syarat-2 dia , btw , suma syarat dah pun ditunaikan mengikot kehendak penganjur . btw , dalam syarat-2 tuu , takdak pun suruh untuk tag kan ? tapi pyka nak tag jugak bagi korang tahu about GA neh. sapa laa yang bertuah neh ea ? hee :] mangsa yang bertuah tuu akan dipilih secara rawak melalui Cbox pyka tau !

tagged to ;

 Hope terpilih !


                          
First Giveaway by Deeya
| 3:18 AM | 0 comments
                                                   
\Hye peeps /; Wanna join a 'First Giveaway by Deeya' tak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat la ea ? esk dah nak tutup GA nie . and now , Lets usha sikit banner yang ciut miut tuu . hee :]
tadaaaa !



                                                                                                  Terma Dan Syarat ;
Buat satu entri bertajuk First Giveaway  Dya dan letakkan banner sekali.
 Follow blog Dya untuk update terkini .
 Like page Dya untuk update terkini juga (Dya akan sentiasa update di page)
 Tag seberapa ramai yang anda boleh tag lagi ramai lagi bagus*tidak wajib
 Pemilihan akan diundi melalui www.random.org
 Sila sertakan sekali nama negeri yang anda sedang duduki
 Contest tamat pada 30 Disember 2011                                                                                    
                                                                        Hadiah yang menanti ; 
  • owl necklace
  • forest ghost doll
  • butterfly necklace
  • exclusive flowerz purse
  • pirate of the caribbean's official ring                                                                                                      
100% copy dari owner :)

jyeahhh , baca satu persatu tauu ! jangan terlepas pandang pulak naa . hiwhiw ^^ and now , korang ada baca salah satu syarat GA nie tak ? yang suruh sertakan sekali nama negeri yang sedang diduduki , so , sekarang saye menetap di PULAU PINANG (penang rawr !) . hee <(;

tagged to :


 Hope terpilih !