✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Contest Blog Paling Chumil
Friday, December 30, 2011 | 8:53 PM | 0 comments
\Hye peeps/ tadi time pyka dok godek-2 dekat someone blog yang superb awesome plusspluss punya tu ! terjumpa laa satu 'Contest Blog Paling Chumil' neh . nak tahu tak sapa empunya blog superb tuu ? kalau nak tahu click HERE . dia sendiri tau yang buat contect neh . FIRST CONTEST pulakk tuu ! good job ! hee :] then , tanpa rasa segan silu terus buat entry pasai Contest neh . hiwhiw <(; and now , jum kita usha cikit banner yang simple butt awesome tuu . Let's ==>

 uploading..
 uploading..
  uploading..
jyeahh ! simple jea kan ? tapi still menarik rite ? hee :] btw , kalau korang nak join , boleh pergi HERE dan HERE oke ^^ CHILL ;D laju-2 kan tangan korang untuk join contest neh ea ? sama-2 lah kita mencuba nasib . mana tau kod-2 untuk contest neh ada rezeki kita bersama kan ? btw , kalau korang nak usha-2 hadiah untuk contest neh . korang boleh click HERE tau ! hadiah yang menanti sangat berbaloi tau ! i like ! *winkwink ! and now , nak share ckit syarat-2 untuk join contest neh . jum jum !


                                               
  Terma Dan Syarat ;
 Follow blog Miyn ngn Ifi WAJIB 
 
WAJIB buat entry "Contest Blog Paling Chumil by Ifi & Miyn"  
 Kalo tinggalkan link di shoutbox TAK LAYAN 
Hantar link post tersebut ke blog Miyn jika anda dari blog Miyn ,hantar ke blog Ifi jika anda dari blog Ifi                                                                                                                           Tag 2 atau lebih , pastikan mereka tau yang anda tag mereka.                                                                 
 100% copy dari IFI :]

jyeahh = =" semua syarat dah pun ditunaikan . just nak tunggu pengumuman pemenang contest neh jea laa . harap ada rezeki laa ea ? hee :] so , mari laa sama-2 kita godek kt blog dea ea ? hee<); and now , sekarang sampai masa nak tag jea , mau cari mangsa neh . sapa yang malang tu ek ? hiwhiw ;D joking ! mangsa yang terpilih untuk d'tag dipilih secara ramdonly dari Cbox .

tagged to ;
 Hope terpilih !