✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Contest Blog Paling Cun :)
Wednesday, December 28, 2011 | 6:10 AM | 0 comments
;\hye peeps/; perasan tak yang pyka dah banyak join contest/GA ? hee <(; bukan untuk popular kan diri ea , tapi untuk suka-2 + mencuba nasib. ngee ~ tadi masa dok godek dekat pemilik blog yang SUPERB neh ternampak lagi satu Contest . dy sendiri tau yang buat contest neh . nak tau tak sapa pemilik blog tuu ? jeng jeng jeng ! ala , *muashri mohd* tuu . ada tau kaa ? kalau tak tau pergi SINI dan SINI  ea ? hiwhiw :) 

 uploading..
 uploading..
  uploading..


dah nama pun contest Cun , banner pun kena laa CUN MELECUN kan ? HIHI<(; kalau korang nak join jugak contest neh picit SINI  dan SINI  tau ! korang kena cepat-2 laa join contest neh ea? ringan-2 kan laa tangan korang buat entry about contest neh . hiwhiw;] and now , jum kita usha ckit syarat-2 untuk join GA neh . Let's start ;  

                                                             Terma Dan Syarat ;
korang kena jadi follower dia (sebab dia nak bagi follower up balik) 
  buat entry pasai peraduan nie
  blog kena kemas dan cantik
  Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
 sila linkkan blog korang kat bahagian komen
 
TARIKH TUTUP  dia  akan umum pada 15 JANUARY 2012           
 100% copy dari dia


jyeahh = =" semua syarat dah pun ditunaikan . just nak tunggu pengumuman abaut tarikh tutup penyertaan jea laa . so , mari laa sama-2 kita godek kt blog dea ea ? hee <); and now , sekarang sampai masa nak tag jea , mau cari mangsa neh . hiwhiw ;D




tagged to ;


 Hope terpilih !