✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Contest Blog Paling Meletup by Qiela dan Miyn
Friday, December 30, 2011 | 9:40 PM | 0 comments
                                                  

Hyee , pyka join contest nie . Mana lha tauu menang kann ? dah banyak join contest tapi buat masa neh takdak rezeki lagi kod .Hehe ^^ so , harap kali nie menang laa . Wiee ~ Mengadanya . HAHA XD  . Sebab hadiah dia poon SUPER AWESOME . jyeahh ! jum kita usha ckit banner molek kat bawah neh ? kaler maler lagy tau ! 

 uploading..
 uploading..
  uploading..



jyeahh ! cantek kan ? hee :] btw , kalau korang nak join , boleh pergi HERE oke ^^ CHILL ;D laju-2 kan tangan korang untuk join contest neh ea ? sama-2 lah kita mencuba nasib . mana tau kod-2 untuk contest neh ada rezeki kita bersama kan ? btw , kalau korang nak usha-2 hadiah untuk contest neh . korang boleh click HERE tau ! hadiah yang menanti sangat berbaloi tau ! i like ! *winkwink ! and now , nak share ckit syarat-2 untuk join contest neh . jum jum !

     Terma Dan Syarat ;

                      1. Wajib follow blog Qila & Miyn

2. Wajib like page Qila & Miyn

3. Lelaki & Perempuan sahaja.

4. Buat satu entry simple tentang contest ni & linkkan banner di atas dengan url blog yang korang terjah sekarang ni.

5. Letak banner di atas tau !

6. Korang msti buat satu sticky post tentang perniagaan JCS selama 3 minggu..*WAJIB

7. Letak link entry korang kat kotak komen blog yang korang tengah lawat sekarang ni.

8. Contest akan terbatal sekiranya peserta kurang daripada 10 orang. So, ajaklah kawan-kawan ye!

9. Korang mesti letak blog Qeila & Miyn kat Bloglist korang .. *WAJIB

10. Korang mesti like page JCS.. http://www.facebook.com/jcsenterprise?ref=ts

Memenuhi syarat-syarat ? Jom Sertai contest ni ! 


jyeahh = =" semua syarat dah pun ditunaikan . just nak tunggu pengumuman pemenang contest neh jea laa . harap ada rezeki laa ea ? hee :] so , mari laa sama-2 kita godek kt blog dea ea ? hee<); 

 Hope terpilih !