✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Contest My Blog Simple But Cun
Tuesday, December 27, 2011 | 11:09 PM | 0 comments

:\hye peep/: perasan tak yang pyka dah banyak join contest? hee <(; bukan untuk popular kan diri ea , tapi untuk suka-2 + mencuba nasib. ngee ~ tadi masa dok godek dekat pemilik blog yang SUPERB neh ternampak lagi satu Contest . dy sendiri tau yang buat contest neh . nak tau tak sapa pemilik blog tuu ? jeng jeng jeng ! ala , 'najla' tuu . ada tau kaa ? kalau tak tau pergi  SINI  dan SINI ea ? hiwhiw :) jom jom kita usha ckit banner yang ciut miut tuu . 

uploading..
uploading..
uploading..

click banner untuk join !
  
jyeahh ! nampak tak banner yg vookk kat atas tuu ? hee <(; contest neh tajuk dy "Contest My Blog Simple But Cun" alaa , motif nak join contest neh bukan nya nak perasan tapi, just nak cuba nasib jea .btw , layakkah pyka untuk join contest nei ekk ? HIHI :D hantam jea laa . ada rezeki tuu dapat laa . jum kyta usha syarat-2 penyertaan dy jum . 

                                                                 Terma Dan Syarat ;
 Terbuka kepada warga Malaysia.\lelaki dan perempuan/ 
 
Wajib follow blog Najla dan Dina \utk mengetahui perkembangan selanjutnya/ 
 
Wajib like fanpage Najla dan Dina \akan update pasal contest disana/ 
 
Link www.sayaawesome.blogspot.com/ tidak akan diterima dan di shoutbox juga. 
 
Pos kan link anda di comment box Najla \jika anda dari blog Najla/ Comment box    Dina\jikan anda dari blog Dina/ 
 
Tag 2 atau lebih rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu      

jyeahh = =" semua syarat dah pun di tunaikan .andd now , just tinggal nk cari mangsa untuk d'tag jea . jeng jeng jeng ! sape ea yang bertuah tuu ? *winkwink ! joking ! untuk pengetahuan korang , orang yang ditag neh dipilih ketika pyka berblogwalking tadi . hehe :)

tagged to ;
 Hope terpilih !