✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Contest (Saya Sayang....)
Monday, December 26, 2011 | 6:43 AM | 0 comments


hye , perasan tak dengan banner yang dekat atas tuu ? hee :] 
tadi masa dok gedok-2 dekat blog yang SUPERB 'cik sepetnie ,
terperasan pulak dengan contest yang dianjurkan oleh dia sendiri .
tiba-tiba jea rasa cam nak nyebok jugak . HIHI >(;
macam yang korang persan kan , contest neh tajuk dia 'Saya Sayang..'
so, mesti laa pyka kena cita about orang yg pyka sayang .
Let's start ..



korang perasan tak gambar yg dekat atas tuu ? hee :) 
kalau nak taw tu laa ahli ELFISYAZ .
Elfisyaz neh di'ambil sempena gabungan nama kami semua :

elah :elfisyaz

fiqa : elfisyaz
syerah : elfisyaz 
azni : elfisyaz

kami kawan sejak dari darjah 3 lagi .
and now kami suma dah nak masuk form 5 . LOL :D
lebih kurang 8 taon dah kan kami kenal ?
lama tak lama tak ? hee :]
dalam masa 8 taon tuu, mcm-2 da kami lalui bersama .
pyka memang sayang depa neh ketat-2 laa .
tak pernah lagi jumpa orang yang sehebat depa !
iloveyoutilldiekay <3 !
and now , jum usha ckit pic bestie t'hebat pyka neh ===>

uploading..
uploading..
uploading..



neh plak orang yg bertuah untuk di tag ;