✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

End Year Mega Giveaway 2011 by Cahaya Azyla
Friday, December 30, 2011 | 5:17 AM | 0 comments
                                                 
\Hye peeps /; Wanna join a 'End Year MegaGiveaway 2011 by Cahaya Azyla' tak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat-2 la ea ? esk dah nak tutup GA nie . jangan sampai terlambat pulak ea ? jangan sia-2 kan peluang keemasan neh sbab hadiah yang ditawarkan sangat lumayan ! ngee ~ total semua hadiah around RM4000 ! OMG ! empatribu tuu ! bukan empatringgit okay ! hiwhiw <(; takmau cakap banyak ! jum kita usha banner yang ciut miut tuu . hee :] 

 uploading..
 uploading..
  uploading..


click SINI untuk join ea !

jyeahh ! comey kan banner tuu ? pink gitu ! i like it ! HAHA ;D gedik sebentar ! and now , jum kita usha pulak senarai sponsor yang pemurah lagi baik hati untuk m'nyemponsor hadiah untuk GA neh . *winkwink ! 

                                        Senarai sponsor yang baik hati ;


banyak kan sponsor untuk GA neh ? padan laa dengan total hadiah yang RM4000 tuu . mesti banyak hadiah kan ? adakan salah satu hadiah tuu untuk pyka ? hee :]  perasan jap ! kalau ada rezeki , alhamdulillah laa . kalau tak dak rezeki tuu , terima jea laa dengan seadanya . dah nama pun pertandingan . mesti laa ada kalah menang nya . kalau sema nak menang , bukan nama pertandingan laa ea . LOL ;D takmau merepek panjang-2 . nak cari mangsa untuk ditag pulak neh . sapa pulak laa kan mangsa untuk GA neh ? mangsa akan dipilih melalui Cbox secara randomly ! haha <(; joking ! 

orang nya bertuah ;


 Hope terpilih !