✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

End Year Mega Giveaway by anys
Thursday, December 29, 2011 | 7:30 PM | 0 comments
                                                   
jyeahh ! perasan tak yang pyka dah banyak join contest/GA ? hee <(; bukan untuk popular kan diri ea , tapi untuk suka-2 + mencuba nasib. ngee ~ tadi masa dok godek dekat pemilik blog yang SUPERB neh ternampak lagi satu GA . dy sendiri tau yang buat GA neh . nak tau tak sapa pemilik blog tuu ? jeng jeng jeng ! ala , 'kak anys' tuu . ada tau kaa ? kalau tak tau pergi SINI dan SINI ea ? hiwhiw :) jom jom kita usha ckit banner yang ciut miut tuu . 

 uploading..
 uploading..
  uploading..
                                       

cantek kan cantek kan ? hee :) btw , korang kena cepat-2 laa join GA neh , sbab tarikh ttup dy daa dekat . so , laju-2 kan lah tangan korang buat entry about GA neh ea ? and now , jum kita usha ckit syarat-2 untuk join GA neh . Let's start ;

                                                                   Terma Dan Syarat ;
 Buat satu entri bertajuk First Giveaway  Dya dan letakkan banner sekali.
 silalah FOLLOW/LIKE site sponsor supaya kalau korang menang senang nanti
 letak banner diatas dan link kan keatas blog anys atau blog zatty
 tinggalkan link entry anda di bahagian komen !
simple jea kan syarat-2 dia , btw , suma syarat dah pun ditunaikan mengikot kehendak penganjur . btw , dalam syarat-2 tuu , takdak pun suruh untuk tag kan ? tapi pyka nak tag jugak bagi korang tahu about GA neh. sapa laa yang bertuah neh ea ? hee :] mangsa yang bertuah tuu akan dipilih secara rawak melalui Cbox pyka tau !

tagged to ;

 Hope terpilih !