✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

GA : End Year Random Giveaway by Sarahana
Friday, December 30, 2011 | 7:24 AM | 0 comments
                                         
\Hye peeps /; Wanna join a 'End Year Giveawaytak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat la ea ? sebab hari neh last dah GA nie .so , rajen-2 kan laa tangan korang untuk join GA neh tau . btw , hadiah yang menanti superb owesome gitu ! hiwhiw <(; and now , Lets usha sikit banner yang ciut miut tuu . hee :]

 uploading..
 uploading..

  uploading..

                               



                                     
cantek kan cantek kan ?  caler maler gitu ^^ i like i like ! hee :) and now , jum kita usha ckit syarat-2 untuk join GA neh . Let's start ;
                                                                                         
                                                                     Terma Dan Syarat ;
 letak tajuk 'END YEAR RANDOM GIVEWAY;
 letak banner yang tertera diatas
 mesti ada blog , kalau tidak penyertaan akan di tolak mentah-2
 wajib follow blog hana dan auntie sara 
 Wajib jugak like Fanpage Hana and Sara. Wajib tau ;) 

 hantar direct link dekat kuangan komen
simple jea kan syarat-2 dia , btw , suma syarat dah pun ditunaikan mengikot kehendak penganjur . btw , dalam syarat-2 tuu , takdak pun suruh untuk tag kan ? tapi pyka nak tag jugak bagi korang tahu about GA neh. sapa laa yang bertuah neh ea ? hee :] mangsa yang bertuah tuu akan dipilih secara rawak melalui Cbox pyka tau !



 Hope terpilih !