✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Giveaway Suka-suka :)
Friday, December 30, 2011 | 6:53 AM | 0 comments

\Hye peeps /; Wanna join a 'End Year MegaGiveaway 2011 by Cahaya Azyla' tak ? kalau korang berminat , korang boleh pergi ke SINI dan SINI . btw , korang kena join cepat-2 la ea ? jangan sampai terlambat pulak ea ? jangan sia-2 kan peluang keemasan neh ea .hiwhiw<(; takmau cakap banyak ! jum kita usha banner yang ciut miut tuu . hee :] 

 uploading..
 uploading..
  uploading..



        Terma Dan Syarat ;
Follow syeeda atau tidak terpulang pada korang. Lagi senang kalau follow kan..hii 
  Benda Wajib nie ---> like page INI dan like dekat SINI 
Buat satu entry dengan tajuk "Giveaway Suka-Suka" dan tinggalkan link entry korang pada ruangan komen di bawah. Letakkan id fb sekali ye.. 
  Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link back ke entry Ga syeeda ni yer
  Kalau nak tag sahabat2 korang, amat dialu-alukan  
   
                                                                    
jyeahh = =' semua syarat dah pun ditunaikan .hiwhiw <(; and now , just nak cari mangsa untuk tag jea . spe ea nk jadi mangsa untuk kali neh ? hee :] joking !hee ;D . malas nk membebel banyak-2 . yang pasti tarikh tutup dia berkurun lama lagi . so , selagi ada peluang ea !

tagged to ;


 Hope terpilih !