✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

OWL necklace !
Friday, December 23, 2011 | 7:30 AM | 0 comments

Owl necklace ? tau tak ?
meh kita usha sikit gambar muka burung hantu yg agk ciut miut neh . 

uploading..
uploading..
uploading..


korang pernah nampak tak benda nie ?
alaaa , tipu sangat laa klau korang tak pernah nampak kan . exspecially girl !
dak pun mesti dah beli kan ? mesti da pakai merata da kan ? 
cewahhh -,-" vouge la kau ! huhh ^^
kalau pyka tak atahu pasal disebalik OWL NECKLACE ni kan . 
memang dah  lama pyka beli . pyka nak beli yang warna gold tuu . 
kalau nak kata comel tu , ade la sikit kan . tapi yang pasti pyka tak beli lagi oke .
lagipun, pyka rasa pelik sangat tetiba jea owl necklace ni jadi fashion .
serius pelik ! korang tak rasa pelik kea ?
lepas tu, ade je kan yang bangga tayang owl neclace dia pergi kelas ,letak dalam facebook, 
 tweet tweet dekat twitter, "aku beli owl necklace tadi , comel gila , rugi sape tak de"
konon kononnya fashionita laa sangat kan ?
padahal tak tahu disebalak owl necklace tuu .

jom tengak apa benda laa yang disebalik sangat tu yep..



ni freemason .tahu ? pernah dengar ? burung hantu diguna sebagai simbol ritual . so pandai pandai la korang fikir sendiri mana baik buruk . prevention is better than cure , jauhlah dari benda yang tak elok ni ye kengkawan . sebab orang yang join angkatan dajal al-massih ni nak nama,kaya, harta . korang yang dah beli tu, tak rase macam tu ke ? jadi, sape sape yang belum TERBELi tu, bawak besabor lah ye .