✿SWEETHEART✿
Owner

Full Name : Nor Syafiqah Binti Zahhari
Nickname : Fyka or Pyka
Pure : Penang :)
Stay : Sungai dua
Study : SMK Permatang Tok Jaya
Birthday : 22 October 1995
Age : Seventeen in 2012
Status : Taken by Capital * ♥
Colours : Pink for sure, black, purple
Affiliates

Faqihah | Kak lyssa | Eyla | Aznie | Zahra | Next?

Segmen Senarai Blog Terhebat 2012
Wednesday, December 28, 2011 | 11:35 PM | 0 comments
\Hye peeps /; Wanna join a 'Segmen Senarai Blog Terhebat 2012tak ? kalau korang berminat , korang boleh jerjah ke pemilik blog yang SUPER DUPER tu . hee <(; pergi SINI dan SINI untuk ke join oke ! sementara masih ada peluang . and now , jom usha sikit banner yang ciut miut tuu . hee :]


 uploading..
 uploading..
  uploading..


ciut kan ? pink lagi . i like !


and now , jum kita usha pulak syarat-2 untuk Segmen ini okay ^^ simple jea syarat-2 untuk menyertai segmen ini . jum jum , kita usha dulu , hiwhiw <(;


                                                Terma Dan Syarat ;
korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk 'Segmen ; Jom Sertai Senarai Blog Terhebat 2012 ! dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira                                               . tag 3 orang kawan kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ini dijalankan (lebih pun takpe)
   Like gambar tak comel ni LIKE SINI ( harap korang boleh tolong )
  Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB  follow azfa okay ;)
  Like Fan Page MIRA & AZFA (tak wajib ya semua .atas kesudian masing2)
 


jyeahh = =' semua syarat dah pun ditunaikan .hiwhiw <(; and now , just nak cari mangsa untuk tag jea . spe ea nk jadi mangsa untuk kali neh ? hee :] joking ! btw , segmen neh dibawakan oleh 'Cik Mira' .ade yang berminat nak join tak ? jum ramai-2 kita serbu blog 'Cik Mira' . Superb oo blog dy . pink gitu ^^ hee ;D . malas nk membebel banyak-2 . yang pasti tarikh tutup dia berkurun lama lagi . so , selagi ada peluang , jum laa join untuk tambahkan lagi follower !



tagged to; 


 Hope terpilih !